Disclaimer

Tearoom Beaufort

1. Algemeen

U mag deze website en de informatie op deze website gebruiken als u zich volledig houdt aan de voorwaarden die in deze tekst gesteld worden. Beaufort BV kan deze voorwaarden op elk moment wijzigen.

 

2. Intellectuele eigendomsrechten

U erkent uitdrukkelijk dat al de verstrekte informatie en gegevens eigendom zijn en blijven van Beaufort BV. De teksten, afbeeldingen en andere items op de website worden door het auteursrecht beschermd. Wilt u ze reproduceren of verspreiden, dan moet u hiervoor de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Tearoom Beaufort verkrijgen, tenzij dat volgens de bepalingen van de wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten niet nodig is. U hebt bijvoorbeeld het recht om informatie van deze website te downloaden en te reproduceren voor privé-gebruik.

 

3. Aanbrengen van een hyperlink naar de website van Beaufort BV

U mag op uw eigen website een link aanbrengen naar de startpagina van de Beaufort-website. De webpagina waarop de hyperlink staat, moet volledig verdwijnen en het URL-adres van de Beaufort-website moet duidelijk zichtbaar zijn. Andere hyperlinks mag u alleen aanbrengen na uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van Beaufort BV. U kunt uw verzoek sturen naar Beaufort BV door middel van het contactformulier dat u op de website vindt.

 

4. Aansprakelijkheid van Tearoom Beaufort

De informatie op de Beaufort-website is het resultaat van nauwgezet onderzoek en analyse. Beaufort BV streeft ernaar u zo nauwkeurig en volledig mogelijk te informeren. Zou de informatie op de website toch onvolledig zijn, vergissingen bevatten of afwijkingen in technische specificaties bevatten, dan kan Beaufort BV hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

facebook_page_plugin

Locatie

Koninklijk Plein 6
8420 De Haan

Openingsuren

Elke dag open vanaf 08 uur 's morgens. Het sluitingsuur hangt af van het seizoen. Buiten de schoolvakanties gesloten op maandag.

www.beaufort.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.